ماسک مو

همه خانوم ها دوست دارند موهای سالم ، زیبا و پر زرق و برق داشته باشند اما گاهی ممکنه به دلیل استفاده از محصولات بی کیفیت، روش مراقبت نادرست از موها و ... مشکلات زیادی برای موها ایجاد بشه و زیبایی موها رو تحت تاثیر قرار بده!

استفاده ازماسک مو و به خصوص ماسک موهای خونگی میتونن تا حد زیادی مشکلات مربوط به موها رو برطرف کنند و موهایی سالم تر و زیباتری رو براتون به وجود بیارن. نور خورشید، محصولات شوینده، رنگ مو، آلودگی هوا و ... همگی میتونن باعث آسیب رسوندن به موها بشن و آسیب دیدن موها معمولا با خشکی و شکننده شدن مو همراه هست. خوشبختانه این مشکل رو میشه به سادگی و با استفاده از ماسک مو خانگی درمان کرد.

برای درست کردن این ماسک مو احیاکننده و خانگی به 2 قاشق روغن نارگیل، 2 قاشق روغن آرگان، 1 تخم مرغ و 2 تا 3 قطره روغن اسانس نعنا یا اسطوخدوس نیاز داریم.

همه مواد رو به خوبی با همدیگه مخلوط کنید و به طور یکنواخت روی موها قرار بدید. بعد از اینکه موها رو به طور کامل به این ماسک مو آغشته کردید، باید موها رو در بالای سر جمع کنید و با کلاه پلاستیکی بپوشانید. اجازه بدید این ماسک مو 30 دقیقه روی موها باقی بمونه و بعد موهاتون رو به روش معمولی شست و شو بدید. اگر موهاتون خیلی بلند یا پرپشت هست بهتره این دستور رو 2 تا 3 برابر کنید تا موهاتون به طور کامل با این ماسک آغشته بشه.

  • ۰
  • ۰

زمان آماده سازی : 15دقیقه

زمان پخت : 15 دقیقه

برای : 10 نفر

مواد لازم برای تارت انار

 

برای خمیر تارت (کراست):

خرما 1 پیمانه
گردو 1 پیمانه
نمک کمی
برای مواد میانی (فیلینگ):
پودر کاکائو 1 و 1/2 پیمانه
عسل 1 پیمانه و 2 قاشق غذاخوری
روغن نارگیل 3/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
نمک کمی
دانه انار 1/3 پیمانه + کمی برای تزیین
شاید خیلی هم اشتباه نباشه اگه بگیم یکی از قشنگی های زندگی تهیه کردن انواع تارت و سرو کردن اون برای عزیزانمونه. یکی از دوست داشتنی ترین انواع تارت هم میشه گفت تارت انار و شکلات هست. مخصوصا وقتی فصل انار میرسه چه کاری بهتر از تهیه کردن یه تارت آسون، خوش طعم و جذاب به کمک انار! اونم اگه شب یلدا باشه که حتما واجبه یه دسر خوشمزه انار سر سفره شب یلدا باشه.
شما میتونید با استفاده از دستور تارت انار که ما تو سایت هفت و یک براتون آوردیم ، یه دسر خوشمزه مخصوص شب یلدا درست کنیم.
بر خلاف تارت بلوبری و درست مثل تارت خرمالو؛ این تارت انار بدون فر تهیه میشه. یعنی خیلی راحت و سریع خمیر تارت (کراست) و مواد میانی (فیلینگ) رو آماده می کنین. مواد میانی رو روی خمیر میریزین و میذارین داخل یخچال. هیچ دردسری هم نداره. تارت انار شکلاتی یه طعم خاصی هم داره. چون میدونین… ترکیب هیجان انگیزی از شیرینیِ شکلات و ترشی اناره. یه انتخاب عالیه برای مهمونی ها، شب یلدا و دورهمی های عصرونه که خیلی فرصت آشپزی کردن و روشن کردن فر و قوام اومدن خمیر رو ندارین. خلاصه که هر چی ازش بگم کم گفتم. فقط میتونم یه کار کنم: از شما دعوت می کنم که در تهیه تارت انار شکلات خوشمزه همراه من باشید با مطالعه این مقاله سایت هفت و یک 

طرز تهیه تارت انار 

گام اول : تهیه خمیر تارت
1- هسته های خرما را جدا کنید. خرماها را به همراه مغز گردو و کمی نمک در غذاساز یا میکسر بریزید. به طور کامل آن ها را مخلوط کنید. به طوری که وقتی آن ها را با دست فشار می دهید، کاملا بهم بچسبند.
2- یک قالب مخصوص تارت، ترجیحا مستطیلی شکل بردارید. ابعاد قالب میتواند حدودا 35 در 11 سانتی متر باشد.
3- مخلوط خرما و گردو را که آماده کرده اید، در قالب بریزید. به خوبی فشار دهید تا تمام کف و لبه های قالب را به طور یک دست بپوشاند. حالا قالب را در فریزر بگذارید تا در این مدت مواد روی تارت را آماده کنید.

گام دوم: تهیه مواد میانی تارت انار
1- یک کاسه بزرگ بردارید. پودر کاکائو، عسل، روغن نارگیل، وانیل و نمک را با هم به کمک همزن برقی یا میکسر ترکیب کنید. خوب بهم بزنید تا حدی که کاملا نرم و یک دست شود. حالا یک سوم پیمانه دانه انار را اضافه کرده و بهم بزنید تا مابین مواد میانی قرار بگیرد.
2- حالا قالب خمیر تارت را از فریزر خارج کنید. مواد میانی تارت انار را روی آن بریزید. به کمک یک کفگیر یا لیسک سطح آن را کاملا صاف کنید. در صورت تمایل برای تزیین روی آن دانه انار بپاشید. تارت را در یخچال بگذارید تا به مدت حداقل سی دقیقه کاملا سرد شود.
3- وقتی بافت تارت کاملا منسجم و محکم شد، آن را از یخچال خارج کنید. با احتیاط آن را از قالب بیرون بیاورید و برش بزنید. تارت برای سرو آماده است. در صورتی که میخواهید بعدا آن را سرو کنید، دوباره در یخچال قرار دهید تا بافت آن منسجم بماند.
برای سرو این تارت اناری خوشمزه باید اجازه دهید به مدت 5 الی 10 دقیقه در دمای اتاق باشد تا کمی نرم شود و بعد نوش جان کنید.

نکات کلیدی تهیه تارت انار
– در تهیه این تارت به جای عسل میتوانید از شربت افرا، نکتار نارگیل یا هر شیرین کننده مایع دیگر هم استفاده کنید.
– در صورتی که به گردو دسترسی ندارید به کمک بادام یا هر مغز دلخواه دیگر کراست تارت را تهیه کنید.
– روغن نارگیل هنگام اضافه کردن به تارت باید ذوب شده باشد. همین روغن باعث منسجم شدن تارت می شود.

منبع:https://haftoyek.com

  • ۹۸/۰۹/۲۸
  • نسترن افشار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی