ماسک مو

همه خانوم ها دوست دارند موهای سالم ، زیبا و پر زرق و برق داشته باشند اما گاهی ممکنه به دلیل استفاده از محصولات بی کیفیت، روش مراقبت نادرست از موها و ... مشکلات زیادی برای موها ایجاد بشه و زیبایی موها رو تحت تاثیر قرار بده!

استفاده ازماسک مو و به خصوص ماسک موهای خونگی میتونن تا حد زیادی مشکلات مربوط به موها رو برطرف کنند و موهایی سالم تر و زیباتری رو براتون به وجود بیارن. نور خورشید، محصولات شوینده، رنگ مو، آلودگی هوا و ... همگی میتونن باعث آسیب رسوندن به موها بشن و آسیب دیدن موها معمولا با خشکی و شکننده شدن مو همراه هست. خوشبختانه این مشکل رو میشه به سادگی و با استفاده از ماسک مو خانگی درمان کرد.

برای درست کردن این ماسک مو احیاکننده و خانگی به 2 قاشق روغن نارگیل، 2 قاشق روغن آرگان، 1 تخم مرغ و 2 تا 3 قطره روغن اسانس نعنا یا اسطوخدوس نیاز داریم.

همه مواد رو به خوبی با همدیگه مخلوط کنید و به طور یکنواخت روی موها قرار بدید. بعد از اینکه موها رو به طور کامل به این ماسک مو آغشته کردید، باید موها رو در بالای سر جمع کنید و با کلاه پلاستیکی بپوشانید. اجازه بدید این ماسک مو 30 دقیقه روی موها باقی بمونه و بعد موهاتون رو به روش معمولی شست و شو بدید. اگر موهاتون خیلی بلند یا پرپشت هست بهتره این دستور رو 2 تا 3 برابر کنید تا موهاتون به طور کامل با این ماسک آغشته بشه.

  • ۰
  • ۰

مواد لازم:

پودر ژله انار 3 بسته (100 گرمی)
آب جوش 1 و 3/4 پیمانه
آب انار 1 و 3/4 پیمانه
پنیر خامه ای 350 گرم
خامه پر چرب 2 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر قند 2 پیمانه
انار دان شده 1 پیمانه (+برای تزیین)دسر انار سه لایه واقعاً فوق العاده است به خصوص برای شب یلدا . هیچ نیازی به پخت ندارد اما کمی وقت گیر است و بهتر است آن را از روز قبل آماده کنید چون باید در چند مرحله در یخچال بماند. این دسر انار سه لایه ترکیبی از طعم های ترش و شیرین و بافت های خامه ای و ژله ای است. پس هر چیزی که از یک دسر انتظارش را دارید در آن هست.

لایه اول دسر انار ژله ای است که در تهیه آن به جای آب سرد از آب انار طبیعی استفاده شده است. گرفتن آب انار در خانه هم کار چندان دشواری نیست و میتوانید خودتان آن را به راحتی انجام دهید. لایه دوم موس انار است که از ترکیب یک مخلوط خامه ای با ژله انار نیم بسته و دانه های انار تازه تهیه میشود. در آخر هم یک لایه شیرین خامه ای فوق العاده خوشمزه ته ظرف دسر منتظر است که شما و مهمان های شب یلدا تان را سورپزایز کند! قطعاً با دسر انار سه لایه سفره یلدا ی شما بی نظیر خواهد شد.
طرز تهیه دسر انار سه لایه:ابتدا 9 لیوان یا کاسه یا هر ظرفی که برای دسر سه لایه مد نظر دارید را آماده کنید و روی یک سینی بزرگ که در یخچال تان جا میشود بچینید تا در مراحل بعدی کار شما آسان تر شود.
حال ژله لازم برای لایه دوم را آماده کنید. یک بسته از ژله ها را در 3/4 پیمانه آب جوش بریزید و خوب هم بزنید تا ژلاتین به خوبی در آن حل شود. سپس 3/4 پیمانه آب انار سرد به آن اضافه و با آن مخلوط کنید. ژله را در یخچال قرار دهید تا نیم بسته شود (کامل بسته نشود). باید ژله شما حالت تکه تکه و نیمه مایع داشته باشد. هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را از یخچال خارج کنید تا در مدتی که مرحله بعدی را انجام میدهید ژله به دمای اتاق برسد.
پنیر خامه ای را با سرعت زیاد همزن بزنید تا هوا به آن نفوذ کند و سبک شود. به طور جدا گانه، خامه پر چرب، پودر قند و وانیل را در کاسه بزرگی بریزید و با سرعت بالای همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و وقتی سری همزن را خارج میکنید خامه به حالت نوک تیز از آن آویزان باشد. سپس پنیرخامه ای زده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
مخلوط خامه مرحله قبل را نصف کنید. نیمی از آن را با استفاده از قیف یا با قاشق داخل ظرف های دسر بریزید و سطحش را صاف کنید.

نیم دیگر را با ژله نیم بسته مخلوط کنید تا صورتی رنگ شود. برای این کار هم از سرعت بالای همزن استفاده کنید. سپس 1 پیمانه دانه انار را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. موس انار آماده شده را به عنوان لایه دوم به صورت یکنواخت در ظرف دسر بریزید.حال ظرف ها را با سینی به یخچال منتقل کنید و بگذارید 1 ساعت بمانند تا موس خودش را بگیرد.

بعد از یک ساعت، لایه آخر دسر انار سه لایه را آماده کنید. این لایه در واقع یک ژله غلیظ است. 170 گرم از پودر ژله (1 و 2/3 بسته) را در 1 پیمانه آب جوش حل کنید. سپس 1 پیمانه آب انار سرد را با آن مخلوط کنید. بگذارید ژله کاملاً خنک شود و به دمای اتاق برسد.
ژله مایع خنک شده را روی ظرف های دسر اضافه کنید و دوباره سینی را در یخچال بگذارید. حداقل چند ساعت صبر کنید تا ژله لایه سوم کاملاً بسته شود (بهتر است برای اطمینان آن را از شب تا صبح در یخچال قرار دهید).میتوانید روی دسر سه لایه را با دانه های انار تزیین کنید. پیشاپیش یلدا مبارک!

این دسر سه لایه انار  را میتوانید به شکل های زیبایی تزئین کنید و برای پذیرایی از مهمانان آماده کنید.

منبع:https://haftoyek.com

  • ۹۸/۰۹/۳۰
  • نسترن افشار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی